Esdeveniments

Ens posem a la seva disposició en el disseny i la realització de tot tipus d'esdeveniments, particulars o professionals. L'esdeveniment és una formidable eina de màrqueting i comunicació ideal per a la imatge de la seva empresa.

El nostre departament de Consultoria els ofereix; Conceptualització de l'esdeveniment, Pla estratègia, Màrqueting visual, Disseny d'accions BTL, Adequació de l'espai, Disseny de continguts, Màrqueting experiencial, Organització de l'esdeveniment, Avaluació de costos.

El nostre departament de Disseny i creativitat els ofereix; Creativitat, Disseny gràfic, Adreça d'Art, Infografia, Disseny en 3D, Plànols tècnics, Plànols constructius.

També disposem del departament de Producció; Fusteria de fusta, Fusteria d'alumini, Electricitat, Pintura, tapisseria, Retolació, Informàtica, impressió digital i Audiovisuals.

El nostre departament de gestió els ofereix; Hostesses, Animació, Catering, Comunicació, Protocol i RRPP, Seguretat, Traducció, Jardineria, Neteja, Reportatge gràfic.

I l'últim departament que finalitza el procés de la finalització del la creació de l'esdeveniment és el de Logística i muntatge; muntatge, Lloguer de mobiliari, Transport nacional, Transport internacional, Desmuntatge i Magatzematge.

Oferim un servei integral per satisfer totes les seves necessitats en Esdeveniments, congressos, fires...

Contacte