Impressió digital gran format

ENTREGUES PER TOR ESPANYA

La nostra divisió d'impressió de gran format i cartelería està perfectament equipada amb equips d'última generació, perquè vostè pugui disposar d'elements de comunicació en gran format de gran qualitat, amb el suport i l'acabat òptim per a cada cas i amb uns preus molt competitius.

impresion gran formato
impresion gran formato
impresion gran formato
impresion gran formato

Treballem amb un ampli ventall de materials

Els nostres preus no tenen competència!

Retroiluminable
Lona Frontlit
Tèxtil Ecosatin
Foam
Lona backlight
Lona Doble Cara
Lona Blockout
Llenç policanvas
Fórex
Lona Mesh
Metacrilat
Cartró
Dibond
Cartró doble cara
Polipropilè Cel·lular

Servei integral d'impressió, confecció, col·locació i retirada de lones de gran format en edificis urbans o estructures similars. Impressió digital d'última generació capaç de reproduir imatges de gran qualitat.

Disposem de tecnologia capaç de reproduir imatges de fins a 1080 dpi de resolució i fins a 5 metres d'ample.
També disposem de maquinària per imprimir sobre plànol en material rígid de fins a 3,20 m. i una maquina de tall per fer PLV. També disposem de màquines d'impressió gran format en serigrafia que ens permet imprimir un gran volum de producció amb una gran qualitat. Destaquem els productes com a banderoles, opis i pancartes de fins a 2 metres d'ample.

Una vegada acabat d'imprimir el material és necessari adequar-ho a les necessitats del client. Comptem amb dues seccions diferents d'acabats, una per a serigrafia i una altra per a impressió digital. En serigrafia disposem de les àrees de tall i cosit dels materials produïts, mentre que en impressió digital, a més d'aquestes dues, es troben la de laminatge, vernissat i fins i tot la fixació en cas de vinils.

El fet de comptar amb equips de muntadors altament qualificats ens permet realitzar un gran nombre de tasques diferents. Entre els treballs de muntatges més habituals destaquen la col·locació de banderoles o lones de qualsevol format, la fixació de vinils, stands...

Conti amb nosaltres per a les seves impressions en gran format per a presentacions, fires, lones, stands portàtils, pancartes, tanques publicitàries, cartells decoratius, etc.

Consulti'ns les seves necessitats i li donarem una solució.

Contacti amb nosaltres